Direct contact via

085 401 70 84

Via dit nummer kunt u ons telefonisch bereiken.

 • Welkom bij Fiad.nu

  De assurantietussenpersoon met oog voor uw financieel belang. Wij nemen graag de tijd voor u en maken werk van een goed advies.

  Wij zijn een middelgroot assurantiekantoor met meer dan 1.200 tevreden klanten. Wij hebben agentschappen bij alle banken en verzekeraars die actief zijn in Nederland. Door deze totale onafhankelijkheid kunnen wij, op het gebied van verzekeringen, sparen en hypotheken, altijd de scherpste tarieven met de beste voorwaarden aanbieden. Dit voor zowel onze particulieren als zakelijke relaties.

  Naast het maken van een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor, bieden wij ook de mogelijkheid om deze afspraak te maken op uw privé-adres: overdag of in de avond. Wat voor u het prettigst is.

 • Snelheid en Service

  Fiad.nu werkt met de nieuwste methodes op administratief gebied, waardoor wij in staat zijn uw gegevens direct te raadplegen en ter plekke te wijzigen. Wij kunnen daarom direct antwoord geven aan de telefoon, een premie noemen en afhankelijk van uw wensen en behoeften zaken onmiddellijk en snel voor u oppakken.

  Vastgoed

  Bekijk ons actuele vastgoed aanbod op fiadvastgoed.nu