Hypotheken

Of u nu wilt weten wat uw woning waard is, bezig bent met de aanschaf van een huis of een verbouwing. Voor een goed advies maakt u gebruik van een deskundig adviseur. Bij ons kunt u terecht voor een goed advies/bemiddeling of een quick scan van uw mogelijkheden. Graag ondersteunen wij u met advies en bemiddeling richting banken en/of geldverstrekkers.

Meer informatie >

   

Uitvaart

Uw uitvaart goed geregeld! Bij zo’n 8 op de 10 uitvaarten krijgen nabestaanden achteraf nog een flinke rekening gepresenteerd. Wij adviseren u graag en bemiddelen om u voor onaangename verrassingen te behoeden.

Meer informatie >

 

Lijfrente

Wij ondersteunen u met het in kaart brengen van uw pensioensituatie en helpt u graag met een goed advies. Maar ook voor de bemiddeling kunt u bij ons terecht.
Een aanvulling op uw pensioen voorkomt dat u straks te weinig te besteden hebt. 

   

Overlijdensrisico

Met een overlijdensrisico verzekering bent u financieel gedekt. Na een overlijden ontstaan er financiële problemen, omdat risico’s niet goed afgedekt zijn. Wij assisteren u bij het inzichtelijk maken van risico’s die u loopt. Voor zowel advies als bemiddeling bent u bij Fiad.nu aan het goede adres.

Meer informatie >

   

Arbeidsongeschiktheids verzekering

Als gevolg van ziekte of ongeval ontstaat vaak een groot inkomensverlies. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u dit risico sterk beperken. Wij bemiddelen en ondersteunen u met het in kaart brengen van dit risico en helpen u graag met een goed advies.

Direct contact via

085 401 70 84

Of mail naar info@fiad.nu